Bizim Toptan, üç ayda satışını 1,2 milyar TL’ye çıkardı
Bizim Toptan, üç ayda satışını 1,2 milyar TL’ye çıkardı
Bizim Toptan’ın 2020 yılının ilk üç ayında elde ettiği satış gelirleri 1,2 milyar TL’ye yükselirken, iş ortaklığı mal tedarik sistemi SEÇ Market ile kendi rekorunu kırarak, bu kanaldan 148 milyon TL satış geliri elde etti.
Türkiye genelindeki 173 mağazası, SEÇ Market iş ortaklığı mal tedarik sistemi ve her geçen gün ev dışı tüketim kanalında büyüyen Prosaf adlı profesyonel satış gücü ekibiyle Türkiye’nin önde gelen organize toptancılarından Bizim Toptan Satış Mağazaları (BIZIM), 2020 yılının ilk üç ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.
Bizim Toptan’ın satış gelirleri 2020 yılının ilk üç ayında, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artarak 1,2 milyar TL’ye ulaştı. Bizim Toptan’ın organize ve çok kanallı satış yönetimi stratejisiyle tütün ve şeker ürünleri hariç ana kategori satışları ise yüzde 28 oranında arttı. Bizim Toptan’ın brüt kârı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydederek 131 milyon TL’ye yükseldi. FAVÖK tutarı 52 milyon TL olarak gerçekleşerek, güçlü ve yeni normal seviyelerini korudu. Şirketin net kârlılığı, COVID-19’un etkilerine karşılık sene başındaki planlarla uyumlu yönetildi ve 3,8 milyon TL olarak kaydedildi.
+90 544 455 22 63


