DHL ormanı için 50 bin tohum atıldı

DHL ormanı için 50 bin tohum atıldı

DHL ormanı için 50 bin tohum atıldı

DHL Express Türkiye’nin daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunma hedefiyle başlattığı “Seninle Daha Yeşil” projesi tamamlandı. Proje kapsamında 2020 yılında gerçekleştirilen her bir GoGreen İklim Nötr gönderi ve projeye özel oluşturulan Instagram filtresiyle yapılan her bir çekim için toplam 50 bin yeni tohum toprakla buluştu.

Projenin ilk etabında tüm müşterileri ve çalışanları için 13.000 ağaç tohumunu Ankara’da toprakla buluşturan DHL Express Türkiye, 2020 yılı boyunca tüm paydaşlarını bu sürece dahil ederek projeyi sürdürdü.

Toplamda 50 bin tohumu toprakla buluşturan çalışmanın ilk iki fazında Ankara Polatlı ve Ankara Çakırlar mevkiinde yapılan atışlarla 28 bin tohum atışı yapılırken projenin üçüncü ve son fazında Mersin Silifke’de 22 bin tohum toprakla buluştu.