Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu aylar sonra sahnesini açtı

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu aylar sonra sahnesini açtı

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu aylar sonra sahnesini açtı

Mart ayında pandemi yasakları nedeni ile sahnelerini kapayan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası” oyunu ile sahneleri tekrar açtı.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası” oyunu, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde Covid-19 kuralları çerçevesinde olmasına rağmen, yoğun katılımla izlendi. Sağlık personelinin davetli olduğu oyuna Bodrum’un çeşitli hastane ve kliniklerinden gelen sağlıkçıların yanı sıra, Anadolu’nun çeşitli kentlerinden Bodrum’a tatil amacıyla gelen sağlık görevlileri de katıldı.

Oyun sonunda  sahnede 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleşti. Oyuncular ve sanatseverler, bu kez ellerinde Türk bayraklarıyla zafer marşları okudu.

Türk Tiyatrosu’nun duayeni Oktay Arayıcı’nın ölümsüz eseri  olan ‘Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası’ nın Genel Sanat Yönetmeniliğini Hüseyin Akşen,  yardımcı yönetmenliğini  Erdal Cindoruk ve Gülbin Yeşil yaptı.  Oyunda  Tarık Papuççuoğlu, Erdal Cindoruk, Mihriban Er, Oğulcan Çelik, Ziba Türk, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt, Sertaç Aydın, Barış Hayta, Bilal Çatal Çekiç rol aldı.