CarrefourSA’dan deprem dölgesinde yerel üretime destek

CarrefourSA’dan deprem dölgesinde yerel üretime destek

CarrefourSA’dan deprem dölgesinde yerel üretime destek

CarrefourSA, deprem bölgesindeki yerel çiftçiler ve üreticilerin üretimlerine devam edebilmesi amacıyla “Üretime Doğrudan Destek” projesini hayata geçirdi.

CarrefourSA, Hatay, Kahramanmaraş, Adana başta olmak üzere depremin gerçekleştiği 11 ildeki yerli üreticilerin yanı sıra kooperatiflerden de 100 ton limon, 10’ar ton beyaz lahana, kara lahana, karnabahar, bal kabağı ve 30 bin bağ maydanoz alarak yerel üretimin sürdürülebilirliği için harekete geçti.

CarrefourSA Kategori Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer, “Türkiye’yi derinden etkileyen, 11 ilimizde büyük yıkımlara yol açan depremlerin ardından bölgedeki yerel üreticiler için Üretime Doğrudan Destek Projesi’yle kalkınma seferberliğine can suyu vermek için harekete geçtik” dedi.