Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 51 yeni araç
Anadolu Isuzu, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 51 adet Isuzu D-Max pick-up teslim etti. Farklı kullanım alanlarına uygun donanım özelliklerine sahip olan Isuzu D-Max serisi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde vektörle mücadele için kullanılacak.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, vektörle mücadelede kullanılmak üzere, 51 adet Isuzu D-Max V-Cross 4×4 ve V-Life 4×2 pick-up aracı teslim etti. Daha önce 20 adet otobüsle Muğla halkının şehir içi ulaşımına katkı sağlayan Anadolu Isuzu, şimdi de belediyeye dayanıklı ve yüksek performanslı pick-up araçları kazandırarak hizmet ağını genişletti.
Teslimat törenine; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Genel Sekreter Tayfun Yılmaz, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ünsal Paşalı’nın yanı sıra, Anadolu ‘dan Yurtiçi Satış Direktörü Yusuf Teoman ve Filo & Kilit Müşteri Yöneticisi Hamdi Toker katıldı.