Tuzla Belediyesi 65 yaş üstünü Mutluluk Merkezi’nde ağırladı
Tuzla Belediyesi 65 yaş üstünü Mutluluk Merkezi’nde ağırladı
Tuzla Belediyesi, sokağa çıkma izni olan 65 yaş ve üstü Tuzlalı vatandaşları beş yıldır yaşlılar için sosyal aktivitelerin düzenlendiği ve Türkiye’nin en kapsamlı yaşlı merkezi olan “Mutluluk Merkezi”nde ağırladı.
Tuzla Belediyesi Başkanı Şadi Yazıcı, “Beş yıl önce Tuzlalı büyüklerimiz için inşa ettiğimiz Tuzla Belediyesi Mutluluk Merkezimizde, büyüklerimiz hem kendileri için hem de Tuzlalı ihtiyaç sahiplerimiz için çok anlamlı işler yapıyorlar. Burada sanattan spora kadar pek çok alanda hobi edinen büyüklerimiz aynı zamanda organik bahçede Tuzlalı ihtiyaç sahiplerimiz için sebze-meyve üretimi yapıyorlar” diye konuştu.
Tuzla Belediyesi, Korona virüsü sürecinde aylardır evlerinde kalan 65 yaş ve üstü Tuzlalıların izinli olarak dışarı çıkabildikleri her zaman diliminde onların moral ve motivasyonunu yükseltmek için birbirinden eğlenceli etkinliklere imza attı. Yine sokağa çıkma izinleri olduğu bugünde 65 yaş üstünü yalnız bırakmayan Tuzla Belediyesi, onları ikinci evleri olan hem eğlenip hem organik üretime katkıda bulundukları Tuzla Belediyesi Mutluluk Merkezi’nde ağırladı.
+90 544 455 22 63


