Michelin Yıldızlı şefler marifetlerini Turizm Forumunda sergiledi

Michelin Yıldızlı şefler marifetlerini Turizm Forumunda sergiledi

Michelin Yıldızlı şefler marifetlerini Turizm Forumunda sergiledi

Bodrum, Akdeniz ve Ege turizminin liderlerini Bodrum Turizm Forumu’nda ağırladı.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı, Akdeniz Turizm Vakfı ve Bodrum Cup işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, Be Premium Bodrum da yer aldı.

Yaz boyunca İspanya’dan iki Michelin yıldızlı Paco Roncero, İtalya’dan iki Michelin yıldızlı Anthony Genovese, Almanya’dan üç Michelin yıldızlı Thomas Bühner ve Japonya’dan bir yıldızlı Yoji Tokuyoshi Be Premium Bodrum içinde bulunan Notias Restaurant’da seçkin menülerini misafirler ile paylaşmıştı.

Be Premium Bodrum ekibi, Executive Şef Veli Bayraktar yönetiminde bu şeflerin menülerinden seçmeleri Bodrum Turizm Forumu’nda turizm dünyasının önde gelen isimlerine sundu. Bu seçkin menülerin içinden sonbahar bahçesi, taco ve truf mantarlı dana yanağı, parmesan ve yabani mantarlı pizzette katılımcıların büyük beğenisi kazandı.