AROMA Ekonomik Krizden Güçlenerek Çıktı
AROMA, yaklaşık iki yıldır devam eden konkordato sürecini 9 Eylül 2026’da sona erdirerek finansal ve operasyonel yeniden yapılanmada kritik bir aşamayı tamamladı. Şirket, kendi talebiyle konkordatodan çıkarak yeni döneme güçlü bir yapıyla adım attı.
Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Duruk ve Başkan Vekili Onur Duruk, üretim ve ticari faaliyetlerin istikrarlı biçimde sürdüğünü, verimlilik ve kurumsal yapının güçlendirildiğini vurguladı. AROMA, müşteri ilişkilerini geliştirme, yeni ürünler yaratma ve sürdürülebilir büyüme hedefleriyle “Türkiye’nin Aroması”nı geleceğe taşımayı amaçlıyor.
#AROMA #EkonomiHaberi #Konkordato #FinansalYapılanma #OperasyonelDönüşüm #TürkiyeEkonomisi #ÖmerDuruk #OnurDuruk #ŞirketHaberi #EkonomikKriz
+90 544 455 22 63

