Manyas kadın yaşam merkezi açıldı

Manyas kadın yaşam merkezi açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Manyas Kadın Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Akın, merkezin kısa sürede 630 kişiye hizmet sunduğunu belirterek, “Burası dayanışmanın, eşitliğin ve toplumsal güçlenmenin somut bir göstergesi olarak Manyas’ımıza çok yakıştı” dedi.

Merkezde; sosyal donatılar, spor alanları, psikolojik danışmanlık ve çocuklar için etkinlik alanları bulunuyor. Kadınlar ücretsiz danışmanlık hizmeti alabiliyor, çeşitli seminer ve eğitimlere katılabiliyor.

Akın ayrıca kadınlara yönelik istihdam projeleri, kurslar, ürün satış imkânları, sağlık taramaları ve “Kadınlara Durak Yok” uygulaması gibi hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

#ManyasKadınYaşamMerkezi #BalıkesirBüyükşehir #KadınDestek #YerelYönetim #ToplumsalDayanışma #PauseDergi