Dedeman şimdide Kazakistan’da

Dedeman şimdide Kazakistan’da

Dedeman şimdide Kazakistan’da

Türkiye’nin en büyük yerli ve milli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı otel yatırımlarına devam ediyor.

Markanın Kazakistan’daki ikinci oteli olacak Park Dedeman Almaty; modern tasarım çizgileriyle dizayn edilmiş 110 odası, bölgenin botanik ruhunu yansıtan garden restoranı ve roofu, geniş toplantı odaları ve spor salonunun yanı sıra, spa’sı, fitness salonu ve kapalı havuzu ile şehri ziyaret eden misafirlerine hizmet verecek.

28 Eylül 2023 tarihinde Dedeman İstanbul’da gerçekleştirilen imza töreninde, Dedeman Turizm Yönetimi, Do-Kar Turizm ve Rams Global arasında gerçekleştirilen iş ortaklığı ile 2023’te açılması planlanan Park Dedeman Almaty için management sözleşmesi imzalandı.

Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ile Dedeman Grubu üst düzey yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı törene; RAMS Global ailesinden Devran Bülbül ve turizm yatırım temsilcisi Cem Ciritci, DO-KAR Turizm şirketinden Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karınca ve Bülent Mutlu Doğru, Dedeman markasına uzun yıllar emek veren turizmci Ergün Demiray ve Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin başta olmak üzere birçok davetli katıldı.

“Dedeman markasını Türki Cumhuriyetler’de otel açarak büyütmek istiyoruz”

Yaptığı konuşmada, son iki yılda Dedeman markası olarak bir maraton koştuklarını belirten Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman; “Attığımız her bir imza, açılışını gerçekleştirdiğimiz her bir otel bizi yeni duraklara taşırken, bölge istihdamına katkı sağlama olanağı da buluyoruz. 1966’da kurulmuş bir marka olarak her zaman yerli ve milli olmakla övünüyor, bunun yanında yurt dışındaki Moldovya, Taşkent, Bulgaristan, Suriye ve Moskova’daki tecrübelerimizle gurur duyuyoruz. Bu nedenle Dedeman markasına Türki Cumhuriyetler’de otel açmanın yakışacağını düşünüyorum. Türkiye’nin 81 ilinde Dedeman bayrağını dalgalandırma hedefimizle birlikte yurt dışında daha da büyümek istiyoruz. CIS ülkeleri, Orta Doğu ve Avrupa’da yatırımcı görüşmelerimiz devam etmekte. Bakü ve Çimkent’te yeni projelerimiz yolda” dedi.