“Önce Et İyi Olacak”

“Önce Et İyi Olacak”

“Önce Et İyi Olacak”

Amasya Et Ürünleri, Ramazan ayında taze et, şarküteri, sos ve peynirleriyle iftar ve sahur sofralarında yerini alıyor!

“Önce Et İyi Olacak” sloganıyla yola çıkan Amasya Et Ürünleri, kendi çiftliğinden ürettiği 80’den fazla güvenilir ürün gamıyla sofralarda enfes bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Anadolu’nun verimli topraklarından gelen lezzet ve doğallığı, kalite ve hijyen esaslarıyla birleştirerek sofralara misafir olan yeni nesil kasap Amasya Et Ürünleri, Türkiye genelinde 24 mağazasıyla güvenilir lezzetin adresi haline geliyor.

Amasya Et Ürünleri’nin birbirinden özel lezzetleri, market.amasyaeturunleri.com.tr’ nin yanı sıra Tıkla Gelsin, Yemek Sepeti Mahalle, Trendyol Go, Hepsiexpress, Getir, İste Gelsin gibi pazar lideri olan e-ticaret kanallarından bir tıkla kapıya kadar sipariş verilebiliyor.