Rolando Villazón ve Fatma Said Gedik Filarmoni Orkestrası ile sahne alacak
Rolando Villazón ve Fatma Said Gedik Filarmoni Orkestrası ile sahne alacak
Dünyaca ünlü tenor Rolando Villazón ve neslinin en heyecan verici genç sopranolarından Fatma Said’in, Cemi’i Can Deliorman’ın şefliğinde Gedik Filarmoni Orkestrası eşliğinde gerçekleştirecekleri unutulmayacak performans, 30 Eylül akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sanatseverle buluşacak.
Dünyanın en prestijli opera evleri ve orkestralarıyla gerçekleştirdiği benzersiz ve etkileyici performansları sayesinde, müzik dünyasının en sevilen yıldızlarından biri olan Rolando Villazón, günümüzün önde gelen tenorlarından biri olarak biliniyor. Milano’daki prestijli Accademia del Teatro alla Scala’dan mezun olmasının ardından, burada sahneye çıkan ilk Mısırlı olarak da adını şimdiden tarihe yazdıran Fatma Said, müzisyen kimliğinin yanı sıra ülkesi Mısır’ın kültür elçisi olarak da tanınıyor.
Tutku dolu yorumlarıyla opera dünyasının “süper starı” olarak adlandırılan Rolando Villazón ve zarafeti, sahne duruşu, genç yaşına karşın usta yorumuyla dikkat çeken Fatma Said’e, Cemi’i Can Deliorman şefliğinde Gedik Filarmoni Orkestrası’nın eşlik edeceği konser, 30 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek.
+90 544 455 22 63


