Moskova’da tarihe yolculuk başladı
Moskova, 11-15 Haziran tarihleri arasında ‘Zamanlar ve Çağlar’ festivaline ev sahipliği yapacak. Bu sadece bir festival değil, aynı zamanda Moskova’nın ve Rusya’nın geçmişini biraz daha yakından tanımak için eşsiz bir deneyim sunan unutulmaz bir zaman yolculuğu olacak.
Ziyaretçiler, başkentin en güzel konakları, antik ve modern parklarının yanı sıra birçok şehir bulvarı ve mekânında geçmişe dalıp Rusya’nın tarihi dönemlerinin atmosferini hissedebilecekler. Festivalin sayısız canlandırma ve sürükleyici performansları sayesinde konuklar bir zaman makinesindeymiş gibi onlarca ve yüzlerce yıl öncesine götürülecek ve o zamanların insanları ve olayları hakkında daha fazla bilgi edinebilecek.
Moskova’nın dört bir yanında yer alan tarihi mekânlarda sadece Rusya’dan değil, yurt dışından da binlerce canlandırmacı, antik çağlardan 20. yüzyıla kadar farklı dönemlerin olaylarını yeniden yaşatacak. Örneğin Moskino Sinema Parkı’nda dünya tarihindeki önemli olayların görüntüleri izleyicilerin gözleri önünde canlanacak. Pokrovskoye-Streshnevo Parkı’nda ise 20. yüzyılın başlarına ait bir sokak tiyatrosu performansı sergilenecek ve her ziyaretçi sadece davetli bir misafir değil, aynı zamanda performansın tam anlamıyla bir katılımcısı olacak.
Festival, Moskova’da Yaz projesi çerçevesinde, Moskova Mevsimleri bölge mekânlarını da kapsayan pek çok etkinlikten biridir.
+90 544 455 22 63


