Domino’s’tan 1000 kişilik istihdam atağı

Domino’s’tan 1000 kişilik istihdam atağı

Domino’s’tan 1000 kişilik istihdam atağı

Büyümeye devam eden Domino’s, önümüzdeki dönemde de açılacak yeni şubelerle birlikte 1.000 kişilik istihdam fırsatı sunacak.

Pandemi döneminde franchise’ları tüm hızıyla çalışmaya devam eden Domino’s, herkesin evde kaldığı bu süreçte eve servis tarafında yüzde 15 ila 20 arasındaki satış artışı yakaladı. Türkiye dışında Azerbaycan, Gürcistan ve Rusya’nın da içinde bulunduğu DP Eurasia’da 10 aylık dönemde Türkiye yüzde 23,3 oranında büyüme yakalarken toplam satışlar 853,1 milyon liraya yükseldi.

Türkiye genelinde 545 restoranı ve 7.500’den fazla çalışanı bulunan Domino’s, lezzet elçisinden, mutfak personeline, restoran müdüründen dağıtım ekibine kadar birçok farklı pozisyonda eleman alacak. Büyüme planlarında 2021 yılı için önceliği Doğu Anadolu Bölgesi’ne veren Domino’s, Bitlis, Bingöl, Tunceli, Ardahan ve Muş’ta şube açmayı hedefliyor. Böylece içinde bulunulan pandemi gibi sıkıntılı bir dönemde açılacak yeni şubelerle pek çok kişiye iş imkanı sunuluyor.